Forma-1 Kanadai Nagydíj

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Próbáltam megelőzni Maxot mondta karrierje ötödik második helyét követően Sainz.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd.

. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett.

Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. 1 day agoForma 1 Kanadai Nagydíj. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Kanadai Nagydíj rajtrács.

1 day agoF1 Hírek Forma1. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Jó hír a későn fekvőknek. Ez az esemény véget ért.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai.

2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1. Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt.

A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2.

Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről.

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Carlos Sainz futotta meg a harmadik. A címvédő Max Verstappen szerezte meg a rajtelsőséget Kanadában a harmadik szabadedzésen is remeklő és a nap legnagyobb meglepetését szállító Fernando Alonso pedig második lett.

A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. 2 days agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Az első hármas nyilatkozata. Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét.

Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio. Carlos Sainz spanyol Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Lewis Hamilton brit Mercedes 3 Nyomtam ami a csövön kifért nem hagytam felesleges centiket a falak mellett. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso.

Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. 1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj dobogósai b-j. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5.

A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. 1 day ago1931 - F1.

Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában. Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi.

Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Versenyzők és csapatok helyezései. Kanadai Nagydíj rajtrács.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye.

2 days agoF1 Hírek Forma1. A 2022-es évad 9. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n.

A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.


Pin On Forma 1 2016


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin On Formula 1 Racers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel